GEPED, YEDEP İkinci Çağrı Döneminden Gençlik İçin Yönetişim “Dijital Dünya” Projesi ile Hibe Almaya Hak Kazandı

Gelik ve Proje Derneği (GEPED), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi tarafından oluşturulan Yerel Destek Projesi (YEDEP) kapsamında açılan proje çağrısına Gençlik İçin Yönetişim “Dijital Dünya” Projesi ile katıldı ve hibe almaya hak kazandı.

Gençlik ve Proje Derneği, Yerel Destek Projesi (YEDEP) birinci dönem çağrılarında da Gençlik İçin Yönetişim Projesi ile katılmış ve destek kazanmıştı. Yaklaşık bir yıl süren ve yerelde büyük ilgili gören başarılı projenin bu kez devam projesi yazıldı.

GEPED’in geçen yılki projesi gençlerin yönetişim, aktif vatandaşlık, gönüllülük gibi kavramlarla tanışmasını ve katılım mekanizmalarını aktif kullanmayı öğrenmelerini hedef almıştı. Bu sene ise hedef kitlesi olan gençlerin kendilerini gerçekleştirmek ve görüşlerini ortaya koymak için kullandığı en popüler kanal olan interneti proje çalışmalarının merkezine koyuyor. Gençlerin dijital dünyada, yönetişim kapsamında nasıl var olabileceği ve karar alma süreçlerine nasıl dahil olabileceği Gençlik İçin Yönetişim “Dijital Dünya” Projesi’nin temelini oluşturuyor.

Daha Fazlası...

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch