Gençlik ve Proje Derneği, Kocaeli Kent Konseyi Üyeliğiyle Güçleniyor!

Paylaş

Gençlik ve Proje Derneği olarak son 2 yılda başarıyla uyguladığımız projeler ve kentin sorunlarına ürettiğimiz çözümler ile Kocaeli Kent Konseyi’ne davet edilmiş bulunmaktayız. Dernek olarak 2023 yılında Kocaeli Kent Konseyinden aldığımız resmi davet yazısı ile şehrin sosyal ve kültürel gelişimine daha etkin bir şekilde katkıda bulunma fırsatını yakalamış bulunuyoruz.

Kocaeli Kent Konseyi, kent sakinlerinin temsilini sağlayan, toplumsal meselelere çözüm odaklı yaklaşan bir kuruluştur. Gençlik ve Proje Derneği’nin bu konseye üye olarak kabul edilmesi, derneğimizin gençlik odaklı projeleri ve toplumsal sorumluluk bilinci çalışmalarının takdir gördüğünün bir ifadesidir.

Dernek Başkanı Kübra AKYILDIZ’ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kocaeli Kent Konseyi’ne üye olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bu, derneğimizin çalışmalarının şehrimizin genel kalkınmasına olan katkısının bir onayıdır. Kent Konseyi çatısı altında daha etkin bir şekilde işbirliği yaparak, gençlerimizin ve şehrimizin geleceğine katkıda bulunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Daha Fazlası...

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch