Cafe Europe Projesinden Notlar

Cafe Europe Projesi Notları

Cafe Europe (Project No:2020-1-NL02-KA205-002961) Erasmus+ Gençlik programında gerçekleştirilen bir stratejik ortaklık projesidir. Hollanda'dan Stichting Incubator’un koordinatörü olduğu projeye Türkiye’den yerel partnerimiz Kocaeli Kültürel Gelişim ve Dayanışma Derneği (KOGED), Yunanistan’dan OMILOS GIA TIN UNESCO PIREOS & NHSON, AINTEK SYMVOULOI EPICHEIRISEON EFARMOGES YPSILIS TECHNOLOGIAS EKPAIDEFSI ANONYMI ETAIREIA (IDEC), Hollanda’dan Stichting VerbindMij ve Çekya’dan InBáze, z.s. ortak olarak katılmaktadır.

Gençlik Değişimleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler – Pi Gençlik Derneği

GEPED bu projeye yerel partner (associate partner) ve paydaş olarak katkı sunmaktadır. Proje, gençler arasında sosyal kapsayıcılığı temin etmeyi , sığınmacı ve göçmen gençlerin kendileri için bir ağ oluşturmalarını , iş dünyasına girmelerine yardımcı olmayı, göçle gelen birçok sosyal problemi çözmek amacıyla yerli ve göçmen gençler için güçlü ve verimli bir sosyal& ekonomik büyüme potansiyeli yaratmayı hedeflemektedir. Projenin sonuclarından biri, proje ortağı Avrupa ülkelerinde yerli ve göçmen gençlere sosyal ve ticari faaliyetlerde bulunabilmeleri için toplanabilecekleri bir buluşma yeri yaratmak. Cafe Europe'ların , genç göçmen ve mültecilere , aynı zamanda yerli gençlere sosyal becerilerini geliştirmeleri için yardımcı olacak , göçmen gençlere ev sahibi ülkenin kültürünü öğrenme fırsatı vererek , network'lerini genişletme ve Cafe Europe'da çalışarak iş deneyimi kazanmalarına olanak sağlaması hedeflenmiştir.

Daha Fazlası...

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch